Basiskoers, exclusief op- en afslagkosten
Koersinformatie is ook terug te vinden op kitco.com
Goud € 43.575,83
Zilver € 497,05
Platina € 24.856,70
Palladium € 42.622,88

Eenvoudig uw zilveren sieraden verkopen bij Van der Meulen Edelmetaal. Uw zilver wordt onafhankelijk getaxeerd door Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. U kunt bij ons zo altijd rekenen op een zo hoog mogelijke en eerlijke prijs. We maken de prijsbepaling en analyses volledig inzichtelijk.

 • Hoogste prijs voor uw zilver
 • Onafhankelijke en uitgebreide taxatie door keuringsinstituut
 • Gratis ophaalservice: uw zilver binnen 24 uur bij u opgehaald
 • Directe uitbetaling: in cash, per bankoverschrijving of uitbetaald in metaal

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verkoop van zilveren sieraden of voor een eerste inschatting van de waarde van uw zilver.

Bel: 0513 468 110Info@meulen.nl

Welke zilveren sieraden kunt u bij ons verkopen?

Bij Van der Meulen Edelmetaal kopen we vrijwel alle zilveren sieraden in. U kunt hierbij denken aan een paar zilveren oorbellen, een zilveren armband of een zilveren ring. Ook kopen we beschadigde sieraden in. De uitstraling van het zilver is namelijk niet van belang, zolang het sieraad maar zilver bevat. Bekijk een overzicht van alle zilveren sieraden die u bij ons kunt verkopen:

 • Zilveren oorbellen
 • Zilveren kettingen
 • Zilveren ringen
 • Zilveren armbanden
 • Zilveren horloges

Bent u in het bezit van een ander soort zilveren sieraad? Of heeft u een sieraad geërfd en twijfelt u of dit sieraad zilver bevat? Neem gerust contact met ons op om meer te vertellen over het sieraad. We kunnen vaak direct inschatten of we uw sieraad kunnen inkopen.

De waarde van uw zilveren sieraad

Om de waarde van uw zilveren sieraad te bepalen, hanteren we de actuele zilverkoers. Ook is de hoeveelheid zilver die het sieraad bevat van invloed op de waarde. Op basis van deze factoren bepalen we de uiteindelijke prijs van uw zilver. In de Kitco zilverindex bekijkt u de huidige zilverprijs.

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

In zes stappen uw zilveren sieraden verkopen

U verkoopt uw zilveren sieraden bij Van der Meulen Edelmetaal eenvoudig in zes stappen. Graag maken we onze werkwijze voor u inzichtelijk.

 1. Neem voor een eerste inschatting van de waarde van uw zilver contact met ons op. We zijn te bereiken via +31 0513 468 110 of per e-mail via info@meulen.nl.
 2. Onze ophaalservice haalt binnen 24 uur het zilver kosteloos bij u op. Komt u het zilver liever langsbrengen? Maak dan een afspraak bij onze vestiging in Friesland.
 3. De eerstvolgende dag analyseren we uw sieraad en smelten we het zilver om.
 4. Vervolgens vindt de edelmetaalanalyse plaats om de waarde van het sieraad te bepalen. Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. voert deze analyse uit. Deze instelling is door het ministerie van Economische Zaken aangewezen als onafhankelijke rechtspersoon. Dankzij deze onafhankelijke keuring kunt u altijd vertrouwen op een eerlijke en betrouwbare prijs.
 5. Na de analyse stellen we een offerte op met een definitieve prijsbepaling. In de offerte maken we de prijsbepaling volledig inzichtelijk.
 6. Indien u akkoord gaat met de offerte, ontvangt u direct het geld voor uw zilveren sieraden. U kunt hierbij kiezen voor betaling in cash, bankoverschrijving of uitbetaling in metaal.

Naast zilveren sieraden, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen van:

Vraag direct een eerste inschatting aan en kom achter de waarde van uw zilveren sieraad.

Direct een eerste inschatting

Contact met Van der Meulen Edelmetaal

Bent u benieuwd naar de waarde van uw zilveren sieraad of wilt u graag meer weten over het verkopen van zilveren sieraden? Neem gerust contact op met onze zilverexperts. We zijn te bereiken via +31 0513 468 110 of per e-mail via info@meulen.nl. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*

Over Van der Meulen

Al ruim 200 jaar is Van der Meulen Edelmetaal specialist op het gebied van edelmetaal recycling. Als een van de weinigen zijn we een gespecialiseerd inkoper van goud met het financieel gezond certificaat.

Openingstijden

Bij Van der Meulen Edelmetaal hanteren we onderstaande openingstijden:

 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag08:00 - 17:00
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag08:00 - 17:00
 • Vrijdag08:00 - 14:30
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten

Contact

Van der Meulen Edelmetaal
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure

Postbus 17
8500 AA Joure

info@meulen.nl
Tel. +31 (0) 513 468 110
Fax +31 (0) 513 468 112