Basiskoers, exclusief op- en afslagkosten
Koersinformatie is ook terug te vinden op kitco.com
Goud € 43.556,86
Zilver € 496,41
Platina € 24.856,38
Palladium € 42.714,19

Veilig en snel uw zilveren ringen verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal voor een eerlijke prijs. We hebben ruim 200 jaar ervaring in het inkopen van zilver. Uw zilver wordt onafhankelijk getaxeerd, waarna we de prijsbepaling geheel inzichtelijk voor u maken. Binnen 24 uur halen we het zilver gratis bij u op, zodat u eenvoudig en snel uw zilver verkoopt.

 • Hoogste prijs voor zilveren ringen
 • Directe uitbetaling
 • Betrouwbare en onafhankelijke taxatie
 • Gratis ophaalservice binnen 24 uur

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verkoop van zilveren ringen of voor het aanvragen van een taxatie. U ontvangt gelijk een eerste inschatting van de waarde van uw zilver.

Bel: 0513 468 110Info@meulen.nl

Verkopen van verschillende soorten zilveren ringen

Bij Van der Meulen Edelmetaal kunt u terecht voor het verkopen van bijna alle ringen. Denk hierbij aan zilveren ringen die u heeft geërfd, zilveren zegelringen of zilveren ringen met witte stenen. Ook kopen we beschadigde zilveren ringen in. De staat van de ring is voor ons namelijk niet van belang, zolang de ring maar zilver bevat. Bekijk een overzicht van zilveren ringen die we regelmatig inkopen:

 • Zilveren ringen met robijn
 • Zilveren ringen met wisselbare steen
 • Zilveren ringen met witte saffier
 • Zilveren ringen met witte parel
 • Zilveren ringen met witte steen

Bent u in het bezit van een ander soort zilveren ring en twijfelt u of u deze bij ons kunt verkopen? Neem gerust contact met ons op en vertel iets meer over uw ring. We schatten gelijk in of we uw ring kunnen inkopen.

Geld ontvangen voor zilveren trouwringen

U verkoopt aan Van der Meulen edelmetaal eenvoudig trouwringen van huwelijken die niet meer in stand zijn. We halen de ring kosteloos bij u op, waarna onze ervaren taxateurs de ring analyseren om de waarde vast te kunnen stellen. U ontvangt direct geld voor uw ring.

Hoe werkt het verkopen van zilveren ringen?

We hanteren altijd een vast stappenplan bestaande uit zes stappen bij de inkoop van zilveren ringen. Graag maken we onze werkwijze voor u inzichtelijk:

 1. Neem contact met ons op via +31 513 468 110 of stuur een e-mail naar info@meulen.nl voor een eerste inschatting van de waarde van uw zilver. Vertel ons meer over uw zilveren ring en stuur via de e-mail eventueel een foto mee.
 2. Onze vervoerservice haalt binnen 24 uur de zilveren ring kosteloos bij u op. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken bij onze vestiging in Joure in Friesland.
 3. De volgende dag analyseren we het zilver en smelten we het om.
 4. Na het omsmelten, stellen we de waarde vast aan de hand van de analyse van Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. en de op dat moment geldende zilverkoers. Door het Ministerie van Economische zaken is Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. aangewezen als onafhankelijke rechtspersoon. U bent zo altijd verzekerd van een eerlijke prijsbepaling.
 5. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op waarin u de uitslagen van de analyses en de definitieve prijsbepaling vindt.
 6. Na uw akkoord op de offerte betalen we direct uit.

Naast het verkopen van zilveren ringen kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen van:

Kom achter de waarde van uw zilveren ringen en vraag direct een eerste inschatting aan bij Van der Meulen Edelmetaal.

Direct een eerste inschatting

De actuele zilverprijs

De actuele zilverkoers is van grote invloed op de prijs die u ontvangt voor uw zilveren ring. Daarnaast kijken we naar de hoeveelheid zilver die het sieraad bevat. Op basis van deze factoren stellen we de definitieve waarde van het zilver vast. Eventuele beschadigingen aan uw ring hebben geen invloed op de prijs.

Meer informatie over zilveren ringen verkopen bij Van der Meulen Edelmetaal

Heeft u vragen over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de waarde van uw zilveren ring? Neem dan contact met ons op via +31 513 468 110 of per e-mail via info@meulen.nl. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*

Over Van der Meulen

Al ruim 200 jaar is Van der Meulen Edelmetaal specialist op het gebied van edelmetaal recycling. Als een van de weinigen zijn we een gespecialiseerd inkoper van goud met het financieel gezond certificaat.

Openingstijden

Bij Van der Meulen Edelmetaal hanteren we onderstaande openingstijden:

 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag08:00 - 17:00
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag08:00 - 17:00
 • Vrijdag08:00 - 14:30
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten

Contact

Van der Meulen Edelmetaal
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure

Postbus 17
8500 AA Joure

info@meulen.nl
Tel. +31 (0) 513 468 110
Fax +31 (0) 513 468 112