Halffabrikaten

Hoogwaardige kwaliteit halffabrikaten voor het produceren en repareren van sier- en gebruiksvoorwerpen. Onze halffabrikaten zijn gemaakt van gerecycled edelmetaal en verkrijgbaar in verschillende vormen en legeringen. Bij Van der Meulen Edelmetaal kunt u bovendien uw edelmetaalafval inleveren voor een directe korting op uw factuur.

Van der Meulen Edelmetaal is al ruim 200 jaar dé partner voor de zakelijke markt op het gebied van halffabrikaten van goud, zilver, platina en palladium.

Waarom halffabrikaten bestellen bij Van der Meulen Edelmetaal?

 • Grote voorraad halffabrikaten van goud, zilver, platina en palladium
 • Leverbaar in plaat, draad, octogoon, soldeer en naadloze buis
 • Betrouwbare partner door 200 jaar ervaring in halffabrikaten

Wilt u direct halffabrikaten bestellen bij Van der Meulen Edelmetaal? Klik op de knop ‘Direct bestellen’ of bel ons op telefoonnummer 0513 468 110. U kunt ons ook een e-mail sturen.

Bel: 0513 468 110direct bestellen

Ruim assortiment halffabrikaten

Van der Meulen Edelmetaal levert al ruim 200 jaar halffabrikaten voor de productie en reparatie van bijvoorbeeld sieraden. Wij leveren dan ook al sinds de oprichting in 1799 halffabrikaten aan onder andere juweliers en edelsmeden.

Het assortiment halffabrikaten van Van der Meulen bestaat uit de volgende producten, die bovendien leverbaar zijn in verscheidene legeringen:

 • Plaat
 • Draad
 • Octogoon
 • Soldeer
 • Naadloze buis

Halffabrikaat: plaat

Het halffabrikaat plaat is bij ons leverbaar in diverse diktes, kleuren en metaallegeringen. Het meeste plaatwerk – dat gebruikt kan worden voor de productie van bijvoorbeeld sieraden – is uit voorraad leverbaar. Het plaatwerk is in diverse kleuren te bestellen: rosé, lichtrosé, wit, geel, rood en donkerrood. Klik op de button ‘Overzicht halffabrikaten’ voor aanvullende informatie over ons plaatwerk.

Halffabrikaat: draad

Draad is zeer geschikt voor juweliers en edelsmeden. Omdat het leverbaar is in diverse lengtes, diktes en kleuren, kan het halffabrikaat gebruikt worden in een breed spectrum sieraden. Ons assortiment draad bestaat uit legeringen van goud, platina en palladium. Onze kleuropties voor draad: rood, donkerrood, wit, geel, rosé en lichtrosé. Klik op de onderstaande button voor het volledige overzicht.

Halffabrikaat: octogoon

Octogoon is de goedkope variant van draad: het wordt namelijk niet bewerkt als het uit de wals komt. Het onbewerkte octogoondraad leveren wij in diverse diktes, lengtes en kleuren (rood, donkerrood, rosé, lichtrosé, geel en wit). Het halffabrikaat is bovendien te bestellen in verschillende goud- en platinalegeringen. Voor het volledige aanbod octogoon drukt u op de knop ‘Overzicht halffabrikaten’.

Halffabrikaat: naadloze buis

Naadloze buizen levert Van der Meulen Edelmetaal in de kleuren geelgoud en witgoud. De buizen in ons assortiment hebben diverse diktes, lengtes en metaallegeringen. Zo kunt u kiezen uit een legering van goud, zilver of palladium. Klik op ‘Overzicht halffabrikaten’ voor een volledig overzicht van ons aanbod naadloze buizen.

Halffabrikaat: soldeer

Het assortiment soldeer van Van der Meulen bestaat uit goud-, zilver- en platinasoldeer in de kleuren geel, wit en rood. Wij leveren ons soldeer in platen. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en diktes. Voor meer informatie over dit halffabrikaat klikt u op de onderstaande button

Overzicht halffabrikaat

Prijzen van halffabrikaten

Omdat de prijzen van metaal gebonden zijn aan de op dat moment geldende koersen, is het niet mogelijk om vaste prijzen voor onze halffabrikaten te tonen. Voor exacte prijzen kunt u contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon, per e-mail of door het contactformulier in te vullen.

Edelmetaal inleveren voor korting op uw bestelling

Van der Meulen recyclet veel edelmetaalafval. Edelmetaalafval kunt u bij ons inleveren en laten verrekenen met het bedrag op de factuur voor uw bestelling halffabrikaten. Het afval levert u dus een mooie korting op uw bestelling op.

Maatwerk halffabrikaten

Naast het assortiment halffabrikaten, biedt Van der Meulen ook de mogelijkheid om halffabrikaten op maat te laten maken. Neem gerust contact met ons op als u een afwijkende metaallegering, afmeting of dikte wenst. Wij denken graag met u mee.

Bestel direct uw halffabrikaten

Wilt u halffabrikaten bestellen? Bekijk het Standaard leveringsprogramma halffabrikaten en vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een bestelling of meer informatie kunt u ons ook bellen op het telefoonnummer 0513 468 110 of e-mailen.

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*

Over Van der Meulen

Al meer dan 200 jaar is Van der Meulen Edelmetaal toonaangevend op het gebied van edelmetaal recycling. Wij zijn als één van de weinige een gespecialiseerd inkoper van goud met het financieel gezond certificaat.

Openingstijden

 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag08:00 - 17:00
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag08:00 - 17:00
 • Vrijdag08:00 - 14:30
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten

Contact

Van der Meulen Edelmetaal
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure

Postbus 17
8500 AA Joure

info@meulen.nl
Tel. 31 (0) 513 468 110
Fax +31 (0) 513 468 112

Copyright Van Der Meulen 2017
DOR
bekijk onze voorwaarden