Basiskoers, exclusief op- en afslagkosten
Koersinformatie is ook terug te vinden op kitco.com
Goud € 43.555,58
Zilver € 496,73
Platina € 24.856,38
Palladium € 42.691,04

Hoge kwaliteit halffabrikaten kopen voor het produceren en repareren van sier- en gebruikersvoorwerpen. Bij Van der Meulen Edelmetaal hebben we al ruim 200 jaar ervaring op het gebied van halffabrikaten van goud, zilver, platina en palladium. Verkrijgbaar in diverse vormen en legeringen en gemaakt van gerecycled edelmetaal. Lever uw edelmetaalafval bij ons in en ontvang direct korting.

 • Grote voorraad halffabrikaten van goud, zilver, platina en palladium
 • Te leveren in naadloze buis, soldeer, octogoon, draad en plaat
 • Ruim 200 jaar ervaring en kennis op het gebied van halffabrikaten

Neem voor het bestellen of vragen over ons aanbod halffabrikaten contact op via telefoonnummer +31 513 468 110 of vul het contactformulier in. U mag ons ook altijd een e-mail sturen.

Bel: +31 513 468 110direct bestellen

Groot aanbod halffabrikaten

Van der Meulen Edelmetaal levert al ruim 200 jaar halffabrikaten aan onder andere juweliers en edelsmeden. Dankzij onze halffabrikaten zijn er al vele producties en reparaties van bijvoorbeeld sieraden uitgevoerd.

Ons assortiment is leverbaar in diverse legeringen en bestaat uit de volgende producten:

 • Naadloze buis
 • Soldeer
 • Octogoon
 • Draad
 • Plaat

Halffabrikaat: naadloze buis

We leveren naadloze buizen in verschillende lengtes, diktes en metaallegeringen. Zo heeft u de keuze uit legeringen van goud, zilver of palladium. De naadloze buizen zijn leverbaar in de kleuren witgoud en geelgoud. Klik op onderstaande button ‘Overzicht halffabrikaten’ om een volledig overzicht van alle naadloze buizen te bekijken.

Halffabrikaat: soldeer

In ons assortiment vindt u soldeer van goud-, zilver- en platina in de kleuren wit, geel en rood. We leveren soldeer in platen in diverse afmetingen, diktes en kleuren. Klik op ‘Overzicht halffabrikaat’ en bekijk het gehele assortiment soldeer.

Halffabricaat: octogoon

Ook octogoon leveren we in verschillende lengtes, diktes en kleuren. Zo heeft u de keuze uit wit, geel, lichtrosé, rosé, donkerrood en rood. Octogoon wordt ook wel gezien als de goedkope variant van draad. Dit heeft ermee te maken dat octogoon niet bewerkt wordt als het uit de wals komt. Bekijk het volledige aanbod octogoon door te klikken op ‘Overzicht halffabrikaten’.

Halffabricaat: draad

Draad is leverbaar in veel verschillende lengtes, diktes en kleuren, wat het zeer geschikt maakt voor juweliers en edelsmeden. In ons assortiment draad vindt u legeringen van goud, platina en palladium. Keuze uit de kleuren wit, geel, lichtrosé, rosé, donkerrood en rood. Klik op onderstaande button en bekijk het volledige assortiment draad.

Halffabricaat: plaat

Van der Meulen Edelmetaal levert een ruim aanbod aan plaat dat gebruikt kan worden voor de productie van bijvoorbeeld sieraden. Veel van ons plaatwerk is direct uit voorraad leverbaar. Maak een keuze uit verschillende diktes, metaallegeringen en kleuren. U heeft de keuze uit wit, geel, lichtrosé, rosé, donkerrood en rood. Bekijk het volledige assortiment plaatwerk met een druk op onderstaande knop ‘Overzicht halffabrikaat’.

Overzicht halffabrikaat

De prijzen van halffabrikaten

We kunnen u helaas geen vaste prijzen voor onze halffabrikaten tonen. Dit heeft ermee te maken dat de prijzen van metaal gebonden zijn aan de op dat moment geldende koersen. Neem voor exacte prijzen contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of vul het contactformulier in.

Korting na het inleveren van edelmetaalafval

Bij Van der Meulen recyclen we veel edelmetaalafval. Lever uw edelmetaalafval bij ons in en ontvang direct een korting op uw bestelling.

Halffabrikaten op maat

Bent u op zoek naar een afwijkende metaallegering, dikte of afmeting? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee om halffabrikaten op maat te kunnen leveren.

Meer weten over het bestellen van halffabrikaten

Bekijk voor het bestellen van halffabrikaten het Standaard leveringsprogramma halffabrikaten. Bestellen kan via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bereiken voor bestellingen of vragen via telefoonnummer +31 513 468 110 of door te mailen naar info@meulen.nl.

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*

Over Van der Meulen

Al ruim 200 jaar is Van der Meulen Edelmetaal specialist op het gebied van edelmetaal recycling. Als een van de weinigen zijn we een gespecialiseerd inkoper van goud met het financieel gezond certificaat.

Openingstijden

Bij Van der Meulen Edelmetaal hanteren we onderstaande openingstijden:

 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag08:00 - 17:00
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag08:00 - 17:00
 • Vrijdag08:00 - 14:30
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten

Contact

Van der Meulen Edelmetaal
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure

Postbus 17
8500 AA Joure

info@meulen.nl
Tel. +31 (0) 513 468 110
Fax +31 (0) 513 468 112