Basiskoers, exclusief op- en afslagkosten
Koersinformatie is ook terug te vinden op kitco.com
Goud € 35.312,77
Zilver € 415,71
Platina € 22.444,76
Palladium € 35.525,93

Eenvoudig uw gouden ringen verkopen voor een eerlijke prijs bij Van der Meulen Edelmetaal. We halen het goud gratis bij u op om het vervolgens onafhankelijk te taxeren. De prijsbepaling en analyses maken we volledig inzichtelijk, zodat u kunt rekenen op een eerlijke en goede prijs voor uw gouden ringen. Van der Meulen Edelmetaal heeft meer dan 200 jaar ervaring in de inkoop van goud.

 • Hoogste en eerlijkste prijs voor uw gouden ringen
 • Snelle uitbetaling van gemiddeld 5 werkdagen
 • Onafhankelijke en uitgebreide taxatie door keuringsinstituut
 • Gratis ophaalservice binnen 24 uur

Wilt u meer weten over het verkopen van gouden ringen of ontvangt u graag een eerste inschatting van de waarde van uw goud? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 0513 468 110 of te mailen naar info@meulen.nl.

Welke gouden ringen kopen wij in?

Bij Van der Meulen Edelmetaal kopen we bijna alle soorten gouden ringen. Denk hierbij aan gouden ringen die door bijvoorbeeld faillissement of bedrijfsbeëindiging bij u in bezit zijn gekomen. Bekijk onderstaand overzicht en kom erachter welke ringen we onder andere inkopen:

 • Gouden trouwring
 • Gouden zegelring
 • Gouden ring met steen
 • Gouden ring met briljant
 • Gouden ring met diamant
 • Handgemaakte gouden ring
 • Witgouden ring
 • Roségouden ring

Staat uw soort ring niet in bovenstaand overzicht en wilt u deze toch graag aan ons verkopen? Neem gerust contact met ons op. Onze goudexperts kunnen op basis van wat kenmerken van de ring bepalen of u deze bij ons kunt verkopen.

Bel: +31 513 468 110 info@meulen.nl

Als juwelier gouden ringen verkopen

Bij Van der Meulen Edelmetaal kopen we regelmatig gouden ringen en sieraden in van juweliers. Heeft u als juwelier meerdere gouden ringen ingekocht van particulieren, zoals een zegelring of een ring uit een huwelijk dat niet meer in stand is? Graag komen we het goud kosteloos bij uw juwelierswinkel ophalen voor een betrouwbare en vakkundige taxatie. Of maak een afspraak om het goud in onze vestiging in Joure af te leveren.

Hoe werkt het inkopen van gouden ringen?

Wanneer u uw goud bij ons wilt verkopen, doorlopen we altijd een vast stappenplan. We maken onze zes stappen graag voor u inzichtelijk:

 1. Het inkoopproces start met het maken van een eerste inschatting van de waarde van uw goud. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via + 31 0513 468 110 of stuur een e-mail naar info@meulen.nl.
 2. Onze vervoerservice haalt het goud binnen 24 uur gratis bij u op. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in onze vestiging in Joure.
 3. De volgende dag wordt het goud geanalyseerd en omgesmolten.
 4. Na het omsmelten, bepalen we de waarde van het goud op twee manieren. Zo voert Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. een edelmetaalanalyse uit en daarnaast kijken we naar de dan geldende goudkoers.
 5. We stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op waarin u de definitieve prijsbepaling en de uitslagen van de analyses vindt.
 6. Na akkoord op de offerte betalen we het geld direct aan u uit via bankoverboeking, cash of in metaal.

Naast gouden ringen kunt u bij Van der Meulen Edelmetaal ook terecht voor het verkopen van sloopgoud, oud goud, gouden munten en dental goud.

Neem voor meer informatie of een eerste inschatting van de waarde van uw gouden ringen contact met ons op.

Gouden ringen verkopen

Prijsbepaling op basis van actuele waarde

De waarde van een gouden ring is afhankelijk van de op dat moment geldende goudkoers en de netto hoeveelheid goud in de ring. Op basis van deze factoren berekenen we dan ook de prijsbepaling voor uw ring. Zo weet u dat u altijd een eerlijke prijs ontvangt. Bekijk de actuele goudprijs in de Kitco goudindex.

[Most Recent Quotes from https://www.kitco.com]

Meer informatie over het verkopen van gouden ringen

Neem voor vragen over de actuele goudprijs of een eerste inschatting van de waarde van uw gouden ring contact met ons op. We zijn te bereiken via +31 0513 468 110 of info@meulen.nl. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*

Over Van der Meulen

Al ruim 200 jaar is Van der Meulen Edelmetaal specialist op het gebied van edelmetaal recycling. Als een van de weinigen zijn we een gespecialiseerd inkoper van goud met het financieel gezond certificaat.

Openingstijden

Bij Van der Meulen Edelmetaal hanteren we onderstaande openingstijden:

 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag08:00 - 17:00
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag08:00 - 17:00
 • Vrijdag08:00 - 14:30
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten

Contact

Van der Meulen Edelmetaal
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure

Postbus 17
8500 AA Joure

info@meulen.nl
Tel. +31 (0) 513 468 110
Fax +31 (0) 513 468 112